Monday, August 29, 2011

Trends in Womens Designer kleding voor 2012

Trends in Womens Designer kleding voor 2012

Vrouwen en mode zijn twee woorden die moeilijk zijn te scheiden, ongeacht wat iemand tent. Dit betekent dat wanneer iets nieuws ligt de mode-industrie, de meeste vrouwen zijn vertrouwd met onderwerp onmiddellijk. Waarom vrouwen zijn zo modieus zijn nog steeds dat het veroorzaakt hen te kijken mooie en meer, die kan zijn iets dat hen zelfvertrouwen geeft. Daarom vrijwel vrouwen hebben de huidige trends en de rages maar zijn altijd op zoek naar updates. Als u op zoek bent om te verblijven in plaats tot nu met de mode van de huidige trends voor 2012 designer kleding, dan de volgende zeer nuttig voor u zijn kan.

1 Strepen:

Krassen, volgens rapporten, zal waarschijnlijk enorme dit seizoen van 2012. Haar zijn geïdentificeerd op de helling, alsmede beroemdheden, en vrijwel elke ontwerper heeft sommige uitlevering van strepen in hun kledinglijn. Ondanks wat denkt u misschien, bieden strepen veel meer variatie dan meest gebruikelijke van tekeningen en modellen. Bijvoorbeeld, zijn de twee meest elementaire avatars van kras de lean en het geometrische, die elk aan een blik in kwestie zal worden toegevoegd. Eigenlijk, kunt u zelfs zeggen dat dunne bands en geometrische strepen met de meeste van de ogen kunnen worden gebruikt. Deze zijn meestal gecombineerd met de kleuren van de marine en nautische, zelfs wanneer u naar duidelijker en moediger kleuren zoeken kunt. De echte band, natuurlijk, is dat banden niet alleen geschikt voor een artikel kleding en allerlei gelegenheden zijn. Kleding met bands behoren tot de avond of uw kantoor onhandig. Pas op, echter, is de noodzaak om aandacht te schenken aan de vorm van uw respectieve lichaam. Als u op de gezonde kant bent wilt u verticale strepen natuurlijk, bent u te mager vervolgens horizontale banden beter kunnen worden en vice versa.

2 Lace:

U weet waarschijnlijk al gewoon, kant was een trend van de grote mode in 2012 designer kleding. De trend is ingesteld om te rusten en zelfs toeneemt, als sommige deskundigen waren om het te geloven. Kant, hoewel een beetje riskant, versleten aan de rechterkant kan u blik maken trendy en sensuele op hetzelfde moment. De truc zou moeten dragen kant aan de rechterkant. De huidige trend is niet alleen tot wit beperkt en is ook nogal met inbegrip van andere vet en gedurfde kleuren.

3 Ballet:

Het ballet is een directe afleiding van het succes van de film Black Swan. De film had zeer beïnvloeden de modetrends die begon van ontwerpers uit de hele wereld waaronder ballet objecten met inbegrip van ballet flats en been warmers. Zijn ook verstandig nota te nemen van de idee dat de kant en ballet zal zeker gaan goed samen als gebruikt in de combinatie van recht.

4 Wit:

Bovendien is opgemerkt dat wit is de kleur op dit seizoen. Alle ontwerpers zijn gericht op deze kleur voor de mogelijkheid gel goed met het ballet, kant en ook trends van strepen.

Misschien de beste punten zorgvuldig, ziet u enkele symmetrie en de onderlinge afhankelijkheid tussen deze.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy