Wednesday, August 10, 2011

Seizoen Childrens Designer kleding trends voor het voorjaa

Seizoen Childrens Designer kleding trends voor het voorjaar / zomer 2012 - Europese kinderen modeshows

In de afgelopen jaren was er een overdracht van de childrens mode. Terug in de dag zo schattig, zo kinderen, jongen, dus daarom roze blauw. Onlangs, stijlen en trends zijn aangenomen volwassen en verwerkte modus fuga in ontwerper childrens handiger en draagbare kleding stukken. Vergelijken van de grote en kleine mode werelden één kunt gemakkelijk zien de correlatie tussen de twee. Vandaag kijken de kinderen zo chique in hun scherpe outfits als volwassenen. Beroemde ontwerpers van mode bijvoorbeeld Moschino, Kenzo en Ralph Lauren nu bieden hun creaties van beroemde kwaliteit en verbeelding in miniatuur versies. Dus, wat zijn de trends van kinderen designer kleding voor het seizoen lente/zomer 2008? Een bezoek aan kinderen toont kleding in Europa en de Verenigde Staten en de ontwerpers nauw kijken dat wij verslag uit over de volgende.

Meisjes kleding ontwerper: er bestaat een dringende behoefte aan creatief combineren verschillende stijlen met een mengsel van glamour en verfijning. Met behulp van een nieuwe houding gebaseerd op eenvoud, schoonheid en gevoel, collecties van ontwerpers van dat dit voorjaar en de zomer volledige fijne stoffen en technologische materialen zijn. White is een regal contact met een zilveren en gouden splash en ironisch genoeg speels met heerlijke prints, strepen en noppen van kleuren sterk voorbeeld fuschia of zwart. Monnalisa gaat een stap verder en introduceert de tekens van Disney als een contrast in wit en metallic. Het effect is fenomenaal! Gepofte mouwen verfijnde, aristocratische, rok of shorts zijn begunstigd door veel ontwerpers in 2012. De touch of magic licht op de hellingen van de talloze details zoals de appliqus en de kristallen met pailleté helder gestreepte stoffen lente-zomer collecties. Appliqus zijn licht en soms gebruik van zilver en doek van gouden munten om te maken een ongelooflijke contrast met strepen.

Jongens kleding ontwerper: collectie spring/summer 08 is vol van energie en de geest. Stijlen worden vaak weergegeven blauwe duidelijk, crème, olijf- en andere neutrale landen. Nieuwe stijlen hebben een slanke pasvorm, maar uiterst dunne stoffen zijn gemakkelijk te dragen, waardoor de vrijheid om te bewegen. Militaire thema is nog steeds erg sterk. We zien ook veel zakken aan kleding van jongens altijd gemarkeerd een leuke touch. Ontwerpers, bijvoorbeeld Moschino, gebruiken een breed scala van outfits voor jongens geld veel verrast is. Longshoremen en Polo's zijn te vinden in verschillende kleuren met veel details aan de achterkant en de voorkant (jongens IKKS collectie is een uitstekend voorbeeld van deze trend). We zijn blij om te zien dat ten slotte kleding jongens geleidelijk meer modieuze, leuk en lawaaierige zijn een grote opluchting voor stijlvolle moeders die klagen dat de stijlen van jongens niet als heup dan meisjes worden verstrekt.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy