Thursday, August 4, 2011

Mens kleding trends spring 2012

Mens kleding trends spring 2012

Richtsnoeren voor mode van mens: spring trends jaar

Deze nieuwe trend van herenkleding seizoen zijn een beetje verrassend, duidelijke en moediger. Een aanhoudende trend om te overwegen bij de keuze van de kleren van voorjaar is de splash van kleur op de kleding. Tot voor kort, is het een belangrijke tendens in kleding voor vrouwen. Als u markeren met een stuk full color wilt, alleen combineren accessoires of een nieuwe gekleurde shirt heeft een neutrale laag jassen of blazer.

Een andere trend audits, ze zijn gewoon nog vaak op straat en zal zeker elegante voor een beetje.

Bloem prints op shirts, korte, banden en nog steeds populair dit seizoen voor mannen kleding schoenen.

Seizoen voorjaar 2012 is op kettingen en hangers, maken een verrassende verklaring. Éviter vermijden koppeling van tekenreeksen met een kostuum, laat de armbanden voor een meer gedeeltelijk - ongedwongen verschijning.

De man van het seizoen is intelligente seksuele, niet een seksuele underground. Het is niet echt op alle hoge-onderhoud langer, maar macht met alle in de wetenschap dat u uw beste kijken. Dit seizoen hebben een gevoel van mannelijkheid is belangrijk. Combinaties maken een kom terug, waardoor een dunne silhouet en een casual look. Textiel aanbevolen dit voorjaar zullen linnen, katoen en wol twill.

Oprichting van een reistijd voor goede kleding ontworpen voor een lange tijd, net zoals het traditionele aspect van de gentleman van quarantaine niet vóór de voorjaarsbijeenkomst van dit seizoen is. Denk zijdeachtige regelmatige verbindingen, in het oog springende hoeden en ook uitstekende delen. Een kostuum moet benadrukken het vaste lichaam en te doen herleven de basisstyl kwesties. Echt scherp tegenslagen zijn dat het veren staking, herinnerend aan de combinatie van de jaren 1930 en de jaren zeventig.

De nieuwe 2012 seizoen mens trends is zeker veroorzaakt door ongeveer terug beweren de houding en passie. Rood is dat de seizoenen top keuze van kleur van de pagina, die kracht, intensiteit en romantiek vertegenwoordigt. Een ander relevante tint kan worden blauw donker, specifiek in de combinaties en ook beige in sets van vesten en shirts, jeans en laarzen en schoenen.

Trends voorjaar vóór het afgevaardigde op de hoogte mode, vet man, wholl Kies een combinatie van frisse kleuren voor shirts gemarkeerd, een riem uit leder zowel klassieke als inhoudelijke in de bekende safari beige. Andere secties voor mode zijn zeker de laarzen, de blazers en jassen en gestreepte brei toppen.

Ten slotte, een trend zou overal vinden ga je dit voorjaar is de neiging van de biker - leder, motorfiets jassen, zijn stijl en ruige mannelijkheid die elke vorm van de mens te maken kan kijken veel beter direct.

Weergave http://www.luxboss.com kleding voor mannen, voor de meest recente trends Armani, Versace, Ralph Lauren, Calvin Klein en andere merken van kleding voor mannen om te doen herleven uw look voor de lente.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy