Monday, August 1, 2011

Hoe de ontwikkeling van trends van mode-sieraden

Hoe de ontwikkeling van trends van mode-sieraden

In de 20e eeuw, fashion sieraden trends op de hellingen van de hoofdsteden van de wereld zoals Parijs, Londen, Milaan en New York mode zijn ontwikkeld, en vervolgens zijn doorgezonden aan de consument via online winkels voor modetijdschriften. In the twenty-first century, hebben deze ontwikkelingen methoden uitgegroeid tot een meer complex proces. Deze evolutie is in feite een lappendeken van invloeden die combineren om te maken wat wordt beschouwd als populaire en stelt het mode-systeem.

Sieraden is vaak veranderen op hetzelfde moment dat de kleding trends, het is belangrijk om te kijken naar de weg met de stijlen van kleding zijn opgeleid om de stijl van sieraden trends volgen. Kleur en stof is een groot deel van wat van je cyclus mode trend dicteert. Cyclus begint in wat één jaar is voordat de mode de start-en landingsbaan hit wanneer kenners voorspellen wat kleuren populaire volgend seizoen zal zijn. Prognose is een delicaat evenwicht van kunst en verzamelen van informatie die vervolgens wordt geïnterpreteerd om hun voorspellingen van kleur. Bijvoorbeeld, Pantone, kleur, staan bedrijfsdeskundigen bekend om hun kennis en inzicht over dit onderwerp.

Couture huizen ontwerpen en gebruik vervolgens kleuren gepland en andere invloeden hun lijnen voor de keuze van de plaats te maken. De ready to wear ontwerpers kijken naar de trends weergegeven couture huizen te ontwikkelen van hun ontwerpen. Verschillende andere invloeden mogelijk stijl straat, met verkooppunten op een niveau van inspiratie die zij bezitten. Evolutie van de samenleving als de economie en de cultuur kunt een hand in het te spelen.

Toekomstige seizoenen mode raak de hellingen van de viering van de fashionweek rond de wereld, evenals accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. Uitgevers van tijdschriften en mode blogs, beroemdheden en hun stylisten zijn allemaal in de aanwezigheid en de algemene trends. Ontwerpers van beroemdheden die kennis, zoals Rachel Zoe, kunnen een enorme invloed hebben op wat consumenten willen omdat ze de nieuwe manieren zijn om deze kwesties op creatieve manieren combineren met accessoires te bieden een unieke look en leg ze op beroemde mensen die slijtage waar theyll worden gefotografeerd en aandacht krijgen. Consumenten willen deze stijlen worden beïnvloed door de up-to-the-minute beelden en dus de style trends zijn geboren. Als de fashionista's het dictaat van de mode verwerpen en een stijl niet te omarmen, dan zijn zal verdwijnen en de trend nooit ontwikkelt.

Consumenten zullen ook een rol spelen in het creëren van trends. Wanneer kopers hier is een bepaalde trend product breidt waarbij wordt uitgegaan van een eigen leven. Shoppers Ga naar winkels op zoek naar een product of dienst en als genoeg vraagt soms verschijnt voor dat ontwerp, kopers van winkel voorraad in winkels. Hoewel deze toepassingen vergelijkbaar worden kunnen met wat er is besproken in tijdschriften, alsmede de sterren, zou soms ze verdringen liever verre bewust van wat wordt verkocht aan hen als "het tijdselement". Zij liever hun eigen stijl en persoonlijkheid toevoegen aan de voorwerpen die zij zoeken en maken van verschillende sub-trends die de volgende hete punt dat op zijn beurt, kan worden gezien als een mogelijke invloed op de mode-ontwerpers opleveren. De cyclus verder.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy