Monday, August 8, 2011

Trends in kleding vintage - The Rise and Fall van Bell-Bottoms

Trends in kleding vintage - The Rise and Fall van Bell-Bottoms

Bell-Bottoms werden gedragen door Amerikaanse zeilers tijdens de oorlog van 1812 en definitief goedgekeurd door de Britse Navy in de jaren 1850. Theres weinig documentatie waarin wordt uitgelegd waarom, maar een uitleg praktijk vaak gegeven altijd is de mariene kwestie broek, als de verwijderde, kon worden opgeblazen en gebruikt als een zwemvest.

Betreft de adviezen van de "deskundigen" zijn, dat ze kloppen in de modewereld. Bell-Bottoms voor het eerst op het toneel in Europa in de jaren 1960 en het origineel wordt beschouwd als een zeldzame prijs door liefhebbers van vintage kleding. In 1967, ze hebben struikelde op de Noord-Amerika en werd onmiddellijk aangenomen door de hippie subcultuur. Gedragen met parels van liefde, glazen Mamie en stropdas kleurstoffen, zijn ze een kijkje voor het ondertekenen van degenen die omarmd vrije liefde, vrede en hallucinogenen.

In de jaren zeventig, bell-bottoms tussen samenleving gewone na het behalen van nationale aandacht naar de show Sonny en Cher. Ze verkocht redelijk goed in Europa en Amerika en is nu onderdeel van het disco zoeken in de jaren zeventig. Dit bleek te zijn de val van bell bodems. Disco werd een kortstondige muziek tijdperk en in 1979, de stijl van broek populair bij recreatieve kostuums, geworden een ding van het verleden te worden gekocht door degenen die zijn op zoek naar oude vintage kleding.

De jaren tachtig zag parachute broek en de jaren negentig was de Grunge look, maar bell-bottoms in hun zuivere vorm hoeft niet terug te keren naar de stijl. Een minder radicale "boot cut" is beschikbaar van Europa aan het einde van de jaren 1980, die in feite het naar de Verenigde Staten zei in een paar jaar daarna. Zoals de jaren zijn verstreken sinds dan, verhoogde boot snijdt aan een pijler worden in de moderne mode en zelfs zie je soms een stijl die lijkt op deze grote raketten in de jaren zestig. Als u gelukkig bent, zie je hun toepassingsgebied met een kleurstof of baby doll binden ten slotte de retro-look.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy