Friday, September 2, 2011

Stille Oceaan badmode zo goed met de andere trends voor herfst kinderkleding

Stille Oceaan badmode zo goed met de andere trends voor herfst kinderkleding

Deze informatie is een korte handleiding om te helpen je weet de meest recente en de trends van mode meer geavanceerde voor deze winters. De zomer kan worden omschreven als mode seizoen, echter, in mijn mening, zelfs alleen in winters, de mode is op zijn hoogtepunt. Ik denk daarom, er is een noodzaak om te schrijven van het soort artikel dat kort de nieuwste trends in de modewereld bespreekt. Hiermee kunt u zoeken in een aantal van de belangrijke trends voor het seizoen.

Stille Oceaan badmode

Een zwembroek is een laatste ding die u denken van tijdens de winters, aangezien het is gekocht in de zomer wanneer de hitte is op en strandactiviteiten zijn op hun hoogtepunt. Echter, in 2012, u kunt wijzigen van de traditie en denken over het kopen van deze badpak speciaal ontworpen voor de winters. Deze zwembroek is gevonden in vele verschillende kleuren en ontwerpen. Het beste ding is dat hij een overeenkomstige jurk, die je warm en droog houdt!

Zachte texturen zijn een welkom tour!

Suave Zweden

Een schitterende A-rok door OP maakt volledig gebruik van het enthousiasme voor de Zweden vernieuwd. Op hetzelfde moment kunnen de retro lappendeken een knipperen van de ogen aan de detailhandelaar van de afgelopen decennia. Verduidelijking met een lichtere lavendel t, deze plaats heeft een pass diep terugkeer met Zweden links. Draag een sierlijke tekenreeks van kralen gebonden aan nek voor meer visuele rente.

Schuintrekken plezier.

Geschoren schaap is echt een nauwe tweede dit seizoen van bont. De zachte bruine buiten en comfortabel bosjes binnen elegante kijken, toch behouden een ongedwongen en ontspannen lucht voor non-stop slijtage-vermogen. Jas, bijvoorbeeld die van OP, is over het algemeen goedkoper dan een jas en ideaal voor lagen. Reizen rustiek, paar een trui broek en velor ski broek.

0 comments:

Post a Comment

 

Kleding Trends 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy